...
Scroll Top
Et sikkert grundlag

Funderingsattest til byggeskadeforsikring

Entreprenør Torben Clausen A/S skulle opføre et parcelhus på en grund i Vejle, og havde i den sammenhæng brug for en funderingsattest til at tegne en byggeskadeforsikring.

Da Torben Clausen A/S blev sat på opgaven, var der allerede blevet fyldt sand på grunden, men der var endnu ikke blevet udført en geoteknisk undersøgelse. Torben Clausen A/S havde derfor brug for at få udført både geotekniske boringer og udgravningskontrol, før de kunne komme videre med byggeriet.

Entrepriseleder Jan Schmidt fra Torben Clausen A/S fortæller:

”Vi havde brug for geoteknisk ekspertise, da vi ikke kendte til jordbundens bæredygtighed og egenskaber. Vi kontaktede derfor Jan Pristed fra GeoConsult, der foreslog at udføre geotekniske boringer og udgravningskontrol i én arbejdsgang. Den idé var til stor fordel for os.”

Jan Schmidt uddyber:

”Ved at kombinere geotekniske boringer og udgravningskontrol i én undersøgelse, kunne vi få en funderingstest til en lavere pris. Samtidig blev stilstand på byggepladsen minimeret. GeoConsult gennemførte alle undersøgelser på én gang og kunne med det samme sige ok for funderingen, så vi kunne komme videre med arbejdet.”

”Vi har brugt GeoConsult mange gange, da de har stor ekspertise. Bliver der for eksempel fundet et problem ved funderingen, har de den rette erfaring til at udarbejde en god løsning.”

Rekvirent: Torben Clausen A/S
Lokation: Parcelhus i vejle
Referencer
1
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.